Coșmarul unor gemene britanice din Mexic. Una a salvat-o pe cealaltă de un crocodil care tocmai atacase

Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

O tânără britanică este în comă după ce s-a luptat cu un crocodil.

Conform The Guardian, Melissa Laurie, de 28 de ani, se află în comă indusă în Mexic, după ce a fost atacată de un crocodil într-o lagună. Ea și sora sa, Georgia, au fost duse acolo de un ghid turistic, unde au început să înoate. Melissa a fost salvată de geamăna sa care a găsit-o plutind cu fața în jos. Georgia s-a luptat apoi cu „fosila vie” în timp ce încerca să o aducă înapoi la barcă pe sora sa.

Cele două femei se recuperează acum în spital, ținând cont că și Georgia a suferit răni grave la mâini. Între timp, sora sa a fost indusă controlat în comă pentru a preveni infectarea rănilor. Tatăl celor două femei britanice, Sean Laurie, a spus că doar experiența Georgiei de scafandru a ajutat-o să-și salveze sora geamănă.

Ce s-a întâmplat, potrivit tatălui femeilor

„Au intrat în apă după lăsarea serii, în ape bioluminiscente. Atunci a fost momentul când Georgia a auzit-o pe Melissa cum strigă după ajutor”, a transmis el. Inițial, sora salvatoare s-a scufundat în căutarea Melissei, însă aceasta a găsit-o pe femeie la suprafață. „Când o aducea către barcă, crocodilul a atacat încă o dată”, a mai spus tatăl lor. „Georgia a trebuit să se lupte cu el. Îi tot dădea pumni în cap”.

Sora mai mare a gemenelor, Hana, a spus că familia este mândră de femeia care s-a luptat de nu mai puțin de trei ori cu prădătorul antic. „Georgia e OK, este doar obosită, este doar stresată”, a transmis sora mai mare, Hana, în vârstă de 33 de ani. „Cred că este extrem de înfricoșată, dar este conștientă și are câteva răni la mâini. Melissa încă este în comă indusă”.

Ghidul turistic le-a dus într-o zonă cu crocodili

Gemenele britanice luaseră o pauză de la voluntariat în Mexic și au mers în laguna cu pricina. Hana a spus că a fost atât de uimită de eveniment pentru că era ceva „atât de neobișnuit, atât de rar”. În plus, ghidul turistic nu a fost cu totul sincer și nu a făcut lucrurile 100% legal. „A mers unde sunt crocodili. Este cunoscut la nivel local aparent... dar nu au știut asta și surorile mele. Au aflat despre acest lucru când erau deja în spital”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel