Cosma - Onea- Negulescu, înregistrări. Vlad Cosma: Dl Onea azi era foarte speriat. S-a dat de gol

Vlad Cosma
Vlad Cosma

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a făcut noi afirmații despre Lucian Onea, șeful DNA Ploiești. 

Vlad Cosma susține că Lucian Onea s-a dat de gol și a confirmat înregistrarea pe care acesta a realizat-o și care a fost difuzată la Antena 3. 

”Explicația este foarte simplă: dl Onea, și-l cunosc foarte bine, azi era foarte speriat. Încearcă, disperat, dar fără logică, să spună tot felul de minciuni. Dl Onea s-a dat de gol pentru că nu știe ce înregistrări mai sunt și nu știe cum să se apere. Dl Onea a fost în fața judecătorilor cu o cerere de arestare în care dânsul, cu mâna lui și prin semnătura lui, a spus că acele tabele și acele înscrisuri au venit prin poștă, sunt documente. Astăzi, dl Onea, șeful unității de elită, vine și ne spune că i le-am dat eu personal. Corect, dle Onea! Vi le-am dat eu personal după ce m-ați pus să le modific data, exact cum se aude în înregistrare, când scoateți foile din plic și spuneți și citez vorbele dvs: `așa, așa`. Acestea au fost vorbele dânsului, deci informație corectă! Dl Onea s-a dat de gol și a confirmat înregistrarea mea când am dus a doua oară tabelele refăcute fără data 2012” a spus Vlad Cosma, la Antena 3. 

”Nimic nu există” a mai spus Vlad Cosma despre denunțător, adăugând că ”trebuia să pară totul cât mai credibil”. 

”Pot să fac dovada cum a fost măsluit dosarul Tony Blair”

Cât despre chemarea sa de mâine de la DNA Ploiești, Vlad Cosma a mai spus că ”dl Onea mă cheamă cam de 3-4 săptămâni, în fiecare săptămână, la DNA Ploiești, ultima dată a fost acum două săptămâni, când au vrut să mă determine, fără voia mea, să refacă o declarație într-un dosar important, Tony Blair, pot să fac dovada cum a fost măsluit dosarul Tony Blair, le-a fost frică, m-au chemat și au vrut să repare niște greșeli. Am refuzat, le-am spus că nu sunt de acord să mai susțin ceea ce m-au pus să fac și de atunci mă cheamă în fiecare săptămână, îi transmit dlui Onea că am să mă prezint de fiecare dată, nu-mi este frică. Am știu cum vor reacționa: m-am gândit că or să încerce să mă aresteze, am gândit că vor încerca ca asupra mea să intervină evenimente de natură fizică, m-am gândit la tot ce pot face acești oameni că-i știu foarte bine, timp de trei ani m-au chemat de sute de ori în acele birouri și am văzut tot ce fac, cum fac, cum inventează martori, probe, prejudicii și multe alte lucruri pe care o să le prezint. Am știut modalitatea lor de lucru și că vor încerca să-mi închidă gura. Orice mi se va întâmpla, aceste lucruri vor ieși la iveală”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel