Cosma - Negulescu. Kovesi: Nu verific ce fac ei în timpul liber

Irina Constantin / 14 feb 2018 / 20:41 Salveaza PDF Comentarii

Laura Codruța Kovesi a vorbit despre o relație personală între deputata PSD Andreea Cosma și procurorul DNA Mircea Negulescu. 

”Domnul Negulescu ar trebui să vă răspundă dacă a avut vreo relație cu Andreea Cosma. Nu mă bag în viața privată a oamenilor. Primele informații referitare la conduita procurorului Negulescu a fost din acele înregistrări și atunci am luat măsuri.” a declarat procurorul-șef al DNA. 

[citeste si]

Afirmațiile au fost făcut despre deputata PSD Andreea Cosma și procurorul Mircea Negulescu, zis "Portocală".

Despre Portocală, Laura Codruța Kovesi a mai afirmat că "Eu niciodată nu am cerut apărarea unui procuror, eu am cerut apărarea sistemului judiciar. Când a apărut prima înregistrare, Negulescu mi-a spus că este un colaj, că nu este vocea lui. După aceea, ați văzut, a plecat din DNA. Eu nu l-am apărat niciodată pe procurorul Negulescu. Nu am fost niciodată de acord cu un procuror care nu respectă legea și codul deontologic. Anterior înregistrărilor, eu nu am primit informații de la DNA Ploiești despre un astfel de comportament. Eu nu trebuie să dau ordine să fie respectată legea sau codul deontologic."loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1