Cosma - Negulescu. Kovesi: Nu verific ce fac ei în timpul liber

Laura Codruța Kovesi a vorbit despre o relație personală între deputata PSD Andreea Cosma și procurorul DNA Mircea Negulescu. 

”Domnul Negulescu ar trebui să vă răspundă dacă a avut vreo relație cu Andreea Cosma. Nu mă bag în viața privată a oamenilor. Primele informații referitare la conduita procurorului Negulescu a fost din acele înregistrări și atunci am luat măsuri.” a declarat procurorul-șef al DNA. 

[citeste si]

Afirmațiile au fost făcut despre deputata PSD Andreea Cosma și procurorul Mircea Negulescu, zis "Portocală".

Despre Portocală, Laura Codruța Kovesi a mai afirmat că "Eu niciodată nu am cerut apărarea unui procuror, eu am cerut apărarea sistemului judiciar. Când a apărut prima înregistrare, Negulescu mi-a spus că este un colaj, că nu este vocea lui. După aceea, ați văzut, a plecat din DNA. Eu nu l-am apărat niciodată pe procurorul Negulescu. Nu am fost niciodată de acord cu un procuror care nu respectă legea și codul deontologic. Anterior înregistrărilor, eu nu am primit informații de la DNA Ploiești despre un astfel de comportament. Eu nu trebuie să dau ordine să fie respectată legea sau codul deontologic."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel