Cosma - Negulescu, înregistrări. Chirieac: Un MARE semn de întrebare

Negulescu - Onea/ Captură foto arhivă
Negulescu - Onea/ Captură foto arhivă

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre scandalul înregistrărilor din DNA și acuzele privind falsificarea probelor.

În ceea ce privește comunicatul DNA, Bogdan Chirieac consideră că „dânșii se pare nu sunt deranjați de o posibilă infracțiune, probabil cea mai gravă ce poate fi reținută în sarcina unui procuror, infracțiunea de a falsifica probe și de a ancheta, aresta, încătușa oameni nevinovați. Pentru sistemul de justiție nu există infracțiune mai gravă.

Analistul politic a vorbit și despre acuzele potrivit cărora înregistrările au fost date cu scopul de a-i denigra pe procurori: „În momentul acesta, pentru publicul din România, se pune un mare semn de întrebare asupra întregii lupte anticorupție din țara noastră.

Aceasta este realitatea. Probabil că este o realitate ce va fi constată și de partenerii externi ai României. Realitatea aceasta nu va fi comunicată. Nu vom asista la o declarație făcută de ambasadorul american, britanic sau cel german în care să se ceară respectarea drepturilor omului în România și respectarea legii în cazul anchetelor judiciare. Așa ceva nu va exista, dar pentru publicul din România înregistrările de aseară constituie un punct de cotitură”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Totodată, analistul politic a tras un semnal de alarmă precizând că e de părere „că sistemul judiciar ar trebui să reacționeze”.

[citeste si]

Puteți citi AICI răspunsul DNA cu privire la înregistrările apărute în presă.

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a dezvăluit într-o serie de înregistrări prezentate la Sinteza Zilei, cum șefii DNA Ploiești, în frunte cu procurorul-șef Onea Lucian și cu celebrul procuror Negulescu fabricau dosare împotriva lui Victor Ponta, Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel