Cosma-Negulescu, înregistrări. Andreea Cosma: Mi s-a cerut să fac un denunţ împotriva lui Ghiță și Dragnea

Rodica Mitu / 12 feb 2018 / 07:31 Salveaza PDF Comentarii

Andreea Cosma a declarat, la Antena 3, că, la sfârșitul anului 2015, i s-a propus să facă două denunțuri împotriva a doi politicieni extrem de cunoscuți.

Pesoanele pe care ar fi trebuit să le acuze erau Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea. În cazul lui Liviu Dragnea, a spus că nu poate face un asemenea denunț deoarece "nu îl cunosc".

Declarații

"În luna decembrie 2015, am fost chemată de procurorul Onea Lucian, de față fiind fratele meu și procurorul Negulescu. (...) Mi s-a cerut să fac un denunţ împotriva lui Sebastian Ghiţă, care la acea dată era deputat în Parlamentul României, şi împotriva lui Liviu Dragnea, care în acel moment era deja președintele PSD și deputat în Parlamentul României.

Pe Ghiță îl cunoașteam personal, i-am spus că nu pot să fac niciun denunţ împotriva lui Sebastian Ghiţă, iar pe domnul Liviu Dragnea i-am spus că nu îl cunosc.

Mi-a spus că îmi oferă o identitate protejată și că, dacă fac un denunț împotriva lui Liviu Dragnea, nu mă va trimite în judecată", a declarat, duminică seară, la Antena 3, Cosma.

[citeste si]  

Andreea Cosma este sora lui Vlad Cosma. "Pe 28 decembrie m-am prezentat la DNA Ploiești și am cerut portarului să mă lase să vorbesc cu domnul Onea. Am vrut să-l întreb dacă l-a constrâns pe fratele meu să facă probe false. Nu m-a primit. Am așteptat 20 de minute în hol, iar apoi mi-a spus că e ocupat și nu poate să mă primească", a mai spus Cosma.

Vlad Cosma

"Mă numesc Vlad Cosma și am fost ales în 2012 deputat în Parlamentul României de către cetățenii județului Prahova. Doresc să vă vorbesc de lucruri foarte grave. Multe persoane au prezentat în 2017 dovezi despre modalitatea abuzivă de lucru a procurorului Portocală. Au urmat dezvăluirile făcute de sora mea cu privire la obsesia sentimentală a lui Portocală față de ea. Eu am să prezint latura infracțională și grupul infracțional din care face parte. Mai fac parte Onea Lucian, celebrul procuror Mircea Negulescu (Portocală),polițiștii Mihai Iordache și Florea Gabriela. Scopul era să inventeze dosare în baza unor probe fabricate a unor importanți oameni politici și de afaceri pentru a obține notorietate, avansări în funcții și salarii mărite la sfârșit de an. În aceeași modalitate a fost promovat Mircea Negulescu de la Parchetul Curtții de Apel Prahova la DNA Ploiești și Onea Lucian în cadrul Colegiului de Conducere al DNA București", se arăta în înregistrare.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29