EXCLUSIV  Cosette Chichirău - Șerban Nicolae, scandal. Ce gest a făcut Liviu Mihaiu-VIDEO

Jurnalistul Liviu Mihaiu, fondator și realizator Radio Guerilla, a fost întrebat la interviurile DC News cum vede faptul că deputata USR Cosette Chichirău transmite LIVE de la Parlament. 

În acest context, ziaristul a făcut referire și la gestul său de protest pe care l-a făcut la B1 TV, în direct, vizavi de Șerban Nicolae. Văzând dialogul spumos dintre deputata USR și senatorul PSD, avut chiar în Parlament, Liviu Mihaiu s-a întors cu spatele.

"Și doamnei Chichirău a început să îi placă acest rol. Ea nu are experiență de gherilă parlamentară. O face și ea cum știe, dar uneori nu prea îi iese. Eu am protestat pentru că dincolo de ce cred eu despre gesturile doamnei Chichirău, gestul lui Șerban Nicolae trebuia amendat. Gestul de a mă întoarce cu spatele l-am mai făcut o dată la adresa lui Cristian Tudor Popescu dintr-un motiv asemănător", a spus Liviu Mihaiu la interviurile DC News.

Iată răspunsul integral:

Cosette Chichirău (USR) a depus plângere împotriva senatorului PSD Şerban Nicolae la Comisia de disciplină a Senatului şi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

[citeste si]

Deputata USR solicită Senatului "aplicarea celor mai drastice măsuri disciplinare împotriva senatorului Şerban Nicolae", şi anume aplicarea avertismentului public scris şi interdicţia de a reprezenta acest for în relaţiile interne şi externe ale acestuia pe o perioadă de trei luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel