Coșea, semnal către Cotroceni după avertismentul austriecilor. ”Așteaptă un MIRACOL”. Sondaj cu ”cifre absolut amețitoare”

foto ilustrativ Pixabay/ Ce urmează în România, scenarii apocaliptice despre criza viitorului
foto ilustrativ Pixabay/ Ce urmează în România, scenarii apocaliptice despre criza viitorului

Profesorul de economie Mircea Coșea consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui să aibă o celulă de criză la Palatul Cotroceni, în care să analizeze problemele majore ce îngrijorează lumea și au potențial de a afecta și România. 

Mircea Coșea a dat exemplul Austriei, dar și al crizei care se conturează în alimentație. Pe de altă parte, jurnalistul Adrian Ursu a arătat, în emisiunea ”Ediție specială” de la Antena 3, rezultatul unui sondaj CURS, cu o cifră năucitoare care indică direcția greșită pe care a luat-o România. 

”Riscul unei mișcări sociale există, pentru că-n România, ideologia sau alte probleme nu mai preocupă, dar mâncarea preocupă. În momentul în care lumea nu va mai putea să mănânce cum a mâncat înainte sau va mânca mai prost ca înainte, va ieși în stradă și atunci, în stradă, ne vom pomeni cu ”rezolvări” care ne vor pune pe gânduri, cine știe ce mișcări extreme riscăm să apară, în contextul în care oamenii sunt supărați și stresați. Românii așteaptă de undeva să vină un miracol. Nu avem nevoie de mișcări extreme, trebuie să fie pace socială, pentru că, în lipsa ei, nu putem face nici economie” a afirmat profesorul Mircea Coșea, la Antena 3. 

Vezi și: România, în faliment. Coșea: Populaţia nu va mai face faţă. Va plăti facturile și nu va mai mânca

Și într-un interviu acordat DCNews, profesorul de economie a vorbit despre criza alimentară ce ar urma să lovească România, una ce va fi suplimentară dublării prețurilor la produsele alimentare și nealimentare. 

Vezi aici mai mult: EXCLUSIV  Urmează o criză alimentară. Prețurile vor EXPLODA. Coșea: ”Ideea” apărută în presa franceză. România, un pericol

”Cifră amețitoare”

Un sondaj recent CURS arată că românii simt și văd direcția greșită spre care se îndreaptă România. 83% consideră că România se îndreaptă într-o direcție mai degrabă greșită. ”Avem, pentru prima dată cred, o cifră absolut amețitoare a celor care spun că direcția în care merge România este greșită. Atenție, 83%!” a spus Adrian Ursu, la Antena 3. 

Austria, AVERTISMENT: Urmează un "Blackout", o pană de curent catastrofală la nivel european

Discuțiile despre viitorul României, în contextul crizelor internaționale în care ne aflăm, dublate de crize interne, au venit după avertimentul austriecilor cu privire la o pană majoră de curent ce va afecta 100% Europa. 

Viena atrage atenția asupra unui risc, neglijat la București, și-și informează populația asupra unui Blackout, care ar afecta aprovizionarea, traficul, comunicațiile, mass-media și siguranța publică.

"Luăm în calcul o întrerupere de curent în viitorul apropiat", avertizează Klaudia Tanner, ministrul apărării din Austria.

În acest context, forțele armate din Austria desfășoară de câteva săptămâni o campanie masivă de conștientizare a opiniei publice prin intermediul mass-mediei despre „blackout“, adică o pană de curent de dimensiuni mari, catastrofale.

Autoritățile din Austria nu-și pun problema dacă va fi acest "Blackout", ci când se va întâmpla. 

Vezi aici mai mult: Austria, AVERTISMENT: Urmează un "Blackout", o pană de curent catastrofală la nivel european. Plănuiți-vă să petreceți acasă un concediu de 14 zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel