Corupția Ucide, apel către TOȚI artiștii: Acum este momentul

Scutaru Cristina / 22 ian 2018 / 21:32 Salveaza PDF Comentarii

Organizația Corupția Ucide a lansat un apel către artiști pentru a se implica pe plan civic.

"NU RĂMÂNE TĂCUT, VOCEA TA POATE SALVA O ȚARĂ! Reluăm apelul către ARTIȘTI, CÂNTĂREȚI, ACTORI, MUZICIENI, DANSATORI, PERFORMERI, OAMENI DE RADIO ȘI DE TELEVIZIUNE.

În mulțimea de concerte, spectacole, evenimente culturale și de divertisment din anul 2017, a fost mai răsunătoare liniștea asurzitoare creată de absența artiștilor decât toate aceste evenimente propriu-zise adunate la un loc. Artiștii, cântăreții, muzicienii, actorii, performerii, dansatorii, după fiecare eveniment, s-au retras în spatele cortinei, preferând să se ascundă de responsabilitățile lor de cetățeni, pe de o parte, și de responsabilitățile lor față de propriii lor fani, pe de alta.

[citeste si]

Ei au preferat, cu foarte puține excepții, să nu se implice în protestele civice. Acum este însă momentul când pot să facă un pas înainte și să își ridice vocea pentru a lupta pentru democrația și libertatea tuturor, a lor și a țării lor! Desigur, apelul nostru nu va ajunge la toți, însă ne dorim să ajungem la aceia dintre ei care au, dincolo de talent, și conștiință civică, o responsabilitate față de sine și față de ceilalți cetățeni ai țării, și, până la urmă, față de propria lor profesie", a fost mesajul transmis de Corupția Ucide.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24