Corupția Ucide, apel către TOȚI artiștii: Acum este momentul

Scutaru Cristina / 22 ian 2018 / 19:32 Salveaza PDF Comentarii

Organizația Corupția Ucide a lansat un apel către artiști pentru a se implica pe plan civic.

"NU RĂMÂNE TĂCUT, VOCEA TA POATE SALVA O ȚARĂ! Reluăm apelul către ARTIȘTI, CÂNTĂREȚI, ACTORI, MUZICIENI, DANSATORI, PERFORMERI, OAMENI DE RADIO ȘI DE TELEVIZIUNE.

În mulțimea de concerte, spectacole, evenimente culturale și de divertisment din anul 2017, a fost mai răsunătoare liniștea asurzitoare creată de absența artiștilor decât toate aceste evenimente propriu-zise adunate la un loc. Artiștii, cântăreții, muzicienii, actorii, performerii, dansatorii, după fiecare eveniment, s-au retras în spatele cortinei, preferând să se ascundă de responsabilitățile lor de cetățeni, pe de o parte, și de responsabilitățile lor față de propriii lor fani, pe de alta.

[citeste si]

Ei au preferat, cu foarte puține excepții, să nu se implice în protestele civice. Acum este însă momentul când pot să facă un pas înainte și să își ridice vocea pentru a lupta pentru democrația și libertatea tuturor, a lor și a țării lor! Desigur, apelul nostru nu va ajunge la toți, însă ne dorim să ajungem la aceia dintre ei care au, dincolo de talent, și conștiință civică, o responsabilitate față de sine și față de ceilalți cetățeni ai țării, și, până la urmă, față de propria lor profesie", a fost mesajul transmis de Corupția Ucide.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14