Corupția Ucide, apel către TOȚI artiștii: Acum este momentul

Organizația Corupția Ucide a lansat un apel către artiști pentru a se implica pe plan civic.

"NU RĂMÂNE TĂCUT, VOCEA TA POATE SALVA O ȚARĂ! Reluăm apelul către ARTIȘTI, CÂNTĂREȚI, ACTORI, MUZICIENI, DANSATORI, PERFORMERI, OAMENI DE RADIO ȘI DE TELEVIZIUNE.

În mulțimea de concerte, spectacole, evenimente culturale și de divertisment din anul 2017, a fost mai răsunătoare liniștea asurzitoare creată de absența artiștilor decât toate aceste evenimente propriu-zise adunate la un loc. Artiștii, cântăreții, muzicienii, actorii, performerii, dansatorii, după fiecare eveniment, s-au retras în spatele cortinei, preferând să se ascundă de responsabilitățile lor de cetățeni, pe de o parte, și de responsabilitățile lor față de propriii lor fani, pe de alta.

[citeste si]

Ei au preferat, cu foarte puține excepții, să nu se implice în protestele civice. Acum este însă momentul când pot să facă un pas înainte și să își ridice vocea pentru a lupta pentru democrația și libertatea tuturor, a lor și a țării lor! Desigur, apelul nostru nu va ajunge la toți, însă ne dorim să ajungem la aceia dintre ei care au, dincolo de talent, și conștiință civică, o responsabilitate față de sine și față de ceilalți cetățeni ai țării, și, până la urmă, față de propria lor profesie", a fost mesajul transmis de Corupția Ucide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel