Corupția din România, șochează. Dezvăluiri în cazul românului arestat de FBI

Denny Walsh, jurnalistul de la publicația Sacramento Bee, a dezvăluit că românul Dumitru Martin, unchiul deputatul PSD, Eduard Martin, a fost arestat de FBI. El a a încercat să mituiască un ofiţer din forţele aeriene americane. Jurnalistul a declarat că aceasta este cea mai mare mită de care a auzit.

Denny Walsh a relatat în articolul publicat că Dumitru Martin ar fi încercat să obţină un contract privind baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Dumitru Martin a fost arestat de agenţii FBI pe 1 decembrie, pe aeroportul din San Francisco. Suspectul este fratele fostului prefect de Constanţa, Gheorghe Martin, și unchiul deputatul PSD, Eduard Martin.

Jurnalistul american a declarat că este cea mai mare mită de care a auzit. "Cred că este un caz foarte important. Dacă vorbim despre sumă, este cea mai mare de care am auzit. Este prima dată când vorbim despre o sumă atât de mare. Investigaţia a durat aproape un an şi jumătate. 17 luni. Din iulie 2014 până pe 1 decembrie 2015, când a fost arestat. Au fost mai multe întâlniri între cei doi agenţi FBI sub acoperire şi Martin şi alţi reprezentanţi ai firmei sale, Polaris.

[citeste si]

Pedeapsa maximă pe care o poate primi pentru acuzaţiile care i s-au adus este de 15 ani de închisoare. Din experienţa mea, estimez că va primi o sentinţă între 8 şi 10 ani. Va merge la închisoare, asta este sigur. Scapă doar dacă va fi declarat nevinovat. Dacă va pleda vinovat şi va fi judecat de un complet de juraţi, va merge la închisoare", potrivit Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel