EXCLUSIV  Coronavirus, pericol de contaminare. Cezar Osiceanu: Ce nu vă spune nimeni dacă vă deplasați cu avionul în această perioadă

Mihai Ciobanu / 10 feb 2020 / 08:53 Salveaza PDF Comentarii
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Pilotul Cezar Osiceanu a vorbit despre pericolul de contaminare în avion cu noul coronavirus din China.

Pilotul TAROM Cezar Osiceanu a vorbit despre riscul de contaminare cu coronavirus în timpul zborului, în contextul cazurilor de persoane care s-au întors din China cu avionul şi care au fost supecte de a fi purtătoare ale virusului.

"Avioanele, trenurile, toate mijloacele de transport în comun, sunt identice în ceea ce priveşte spaţiile comune. Au aceleaşi mecanisme de recirculare a aerului. Acest coronavirus este extrem de păcătos pentru că se ia atât prin aer cât şi prin contact. A fost primită o directivă prin care se specifică în mod clar că se încurajează ca fiecare pasager să declare dacă are probleme, dacă vine din China şi aşa mai departe. (...) Posibilitatea de transmitere a virusului este extrem de mare. Iar noi, piloţii, suntem primii aflaţi în riscul de contaminare. Noi suntem acolo, respirăm acelaşi aer şi avem contact cu toţi pasagerii", a explicat pilotul Cezar Osiceanu în cadrul unui interviu acordat DC News.

VIDEO:

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23