Coronavirus. Iranul anunţă 11 noi decese, bilanţul urcă la 54 de morţi

Ministerul Sănătăţii iranian a anunţat duminică alte 11 decese înregistrate în rândul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus, care au ridicat bilanţul din această ţară la 54 de victime, al doilea ca amploare după cel din China, informează AFP.

În ultimele 24 de ore, "11 persoane şi-au pierdut viaţa după ce au fost contaminate cu noul coronavirus", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Kianouche Jahanpour, într-o conferinţă de presă televizată.

Conform statisticilor oficiale, 385 de noi cazuri de contaminare au fost confirmate, ridicând numărul total al persoanelor infectate din Iran la 978, transmite Agerpres.

"Din fericire, alături de veştile mai degrabă proaste la care ne aşteptăm în aceste zile (...), avem şi un total de 175 de persoane care au fost tratate şi apoi externate", a adăugat oficialul iranian.

Cele mai multe din noile cazuri de contaminare au fost înregistrate în provincia Teheran, unde 170 de persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19 începând de sâmbătă, potrivit datelor comunicate de Kianouche Jahanpour.

În clasamentul celor mai afectate provincii iraniene urmează regiunile Markazi (în centrul ţării, cu 44 de cazuri), Alborz (nordul ţării, 31 de cazuri) şi Qom (centrul ţării, 30 de cazuri), unde au fost anunţate pe 19 februarie primele cazuri de contaminare şi primele decese asociate epidemiei de pneumonie virală apărută în China.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel