CORONAVIRUS în Italia. Artist român, mărturie din infern: E panică totală și stăm închiși în casă de o zi. Zici că suntem într-un film horror!

Momente de panică pentru un cunoscut cântăreț de la noi. Acesta se află de câteva zile la familia în localitatea Cremona din Italia, unde numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a crescut extrem de alert.

Artistul ne-a povestit că lumea este foarte îngrijorată pentru viața lui și a familiei sale, iar străzile sunt pustii.

Cântărețul de muzică de petrecere Alessio, căci despre el este vorba, și familia lui au fost obligați să rămână în Cremona, din cauza virusului mortal. Italia este în alertă maximă, după ce numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a explodat, iar autoritățile au fost obligate să ia măsuri draconice de siguranță, inclusiv să izoleze mai multe localități, printre care și localitatea Cremona unde se află cântărețul român. S-au închis școli, spitale, tribunale, restaurante, magazine.

Alessio ne-a vorbit despre atmosfera din orașul Cremona în care se află alături de familia lui. Soția și copiii lui locuiesc de mulți ani în Italia

"Mă aflu de câteva zile la familia mea, mai exact în Italia în orașul Cremona, unde acum două zile a fost depistată o persoană având Coronavirus. Sunt speriat de ce se întâmplă aici într-un timp atât de scurt. Sincer, nu mă așteptam ca în mai puțin de 24 de ore să se ajungă la 90 de persoane infectate de virusul ucigaș. E panica totală și stăm închiși în casă de o zi. Ieri am fost sfătuiți de către primarul și ministerul italian să ne facem provizii și să nu mai ieșim din casă. Nu știm cât vom fi nevoiți să stăm izolați. Îmi fac griji pentru familia și copiii mei. Orașul este blocat, nimeni nu poate să mai iasă sau să intre, străzile sunt pustii, circulația a fost restricționată, trenurile nu mai opresc în localitățile intrate în carantină. Zici că suntem într-un film horror! Trebuia să mă întorc joi în România pentru activitatea mea, pentru concertele pe care trebuie să le onorez, însă nu pot părăsi deocamdată localitatea. Sper ca lucrurile să nu se agraveze și mai tare, sunt foarte îngrijorat pentru viața mea și a familiei mele! Doamne ajută să fie bine!", ne-a declarat Alessio.

VEZI ȘI: Bilanțul cazurilor de coronavirus crește în Italia! Autoritățile, în alertă: TOTUL despre pacientul zero

Cel puțin 132 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus a anunțat, șeful Agenției de Protecție Civilă, Angelo Borreli, într-o conferință de presă duminică, potrivit CNN. Autoritățile italiene fac eforturi să găsească pacientul zero. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel