Coronavirus. Mariana Şerbănescu, răspuns pentru Violeta Alexandru: Casele de Pensii NU sunt închise

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Mariana Şerbănescu, directorul Casei de Pensii, susține că nu au fost închise Casele de Pensii. Aceasta i-a răspuns ministrului interimar al Muncii, Violeta Alexandru. 

Mariana Şerbănescu, directorul Casei de Pensii, a reacționat în direct la România TV după ce Violeta Alexandru s-a arătat indignată de închiderea Caselor de Pensii. 

”Casă de pensii nu este închisă. Au fost luate măsuri temporare în perioada 11-22 martie 2020. Referitor la ce a zis ministrul, facem menționarea că toți oamenii sunt la serviciu și asigură toate seviciile. Măsură a fost adoptată ca un mijloc de protecție, atât al salariaților, cât și al pensionariilor. Acest risc a crescut exponențial în contextul desființării ghișeelor din ordinul doamnei ministru. Casa de pensii deservește un număr de peste 3.282 de persoane, prin primirea documentelor prin poștă electronică, de la pensionari, de la instituţii, persoane fizice, juridice, poștă militară, precum și primirea cererilor de deschidere a conturilor online”, a precizat Mariana Şerbănescu în direct la România TV

Închiderea Caselor de Pensii este inadmisibilă, iar astfel de evenimente sporesc riscul de contaminare cu coronavirus la oficiile poştale, a declarat joi ministrul interimar al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, într-o conferinţă de presă.

VEZI ȘI: Violeta Alexandru: Închiderea Caselor de Pensii, inadmisibilă. Sporeşte riscul de contaminare la Poştă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel