Corneliu Vadim Tudor a murit. Ioana Tufaru: Sunt devastată, asta trebuie să știți

Ioana Tufaru plânge continuu și nu vrea să accepte ideea că Vadim Tudor s-a stins din viață. "N-aș fi preferat să vin să-mi iau "adio" de la el, ci să stăm împreună la o cafea la el în birou. Sunt devastată, asta trebuie să știți!", a mărturisit fiica Andei Călugăreanu cât timp a stat lângă biserica în care a fost depus trupul "Tribunului" pentru că nu avea curaj să intre să-l vadă în sicriu.

Ioana Tufaru, deși însărcinată în șapte luni, a mers, astăzi, la Biserica "Sfântul Gheorghe Nou" din Bucureşti pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor. 

"N-aș fi preferat să vin să-mi iau "adio" de la el, ci să stăm împreună la o cafea la el în birou, asa cum am stat de mai multe ori. E foarte trist! De ce nu intru în biserică? Pentru că trebuie să-mi fac mare curaj! Sunt devastată! Sunt în stare de soc! Mi-e foarte greu, uite cum e carnea pe mine... Îmi era o persoană foarte apropiată, și domnul Becali e apropiat, dar pe el nu am avut ocazia să-l cunosc personal ca pe domnul Vadim. Am aflat de această nenorocire de la o prietenă care m-a sunat. Nu avem acces încă la televizor, urmează să ne punem și cablu că am primit și televizor. Prima dată am crezut că face o glumă. Nici acum nu-mi vine să cred. Sunt devastată, asta trebuie să știți! Pe mine, acest om m-a ajutat foarte mult și de foarte multe ori. (...) Eu mereu glumeam că în viața asta mi-am făcut rost de o mamă, Camelia Mitoșeru, și de un tată, Vadim Tudor. Mare om!", a mărturisit Ioana Tufaru, pentru wowbiz.ro.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, reacție după ce Senatul a refuzat să primească sicriul tatălui său

 

Sute de oameni au venit, marţi, să-i aducă un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor, la Biserica "Sfântul Gheorghe Nou", aceştia depunând flori la căpătâiul fostului senator. 

Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel