Corneliu Ștefan: Vești bune pentru dâmbovițeni în 2022

Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan

Încheiem anul cu vești foarte bune pentru Dâmbovița aduse de viceprim-ministrul și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat Corneliu Ștefan, președintele PSD al CJ Dâmbovița.

 

- "Cele 3 inele de centură pe care le-am promis dâmbovițenilor, inelele de centură ale Municipiului Târgoviște, orașelor Pucioasa - Fieni și centura orașului Găești, au susținerea ministrului Sorin Grindeanu și vor face obiectul unui protocol care va reglementa modul de colaborare interinstituţională în vederea realizării şi implementării acestora.

- De asemenea, proiecte extrem de importante pentru Dâmbovița au fost deblocate cu ajutorul ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Mă refer aici la lucrările de execuție și lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana - Titu, dar și ale DN 71 Bâldana - Tărgoviște - Sinaia. În acest caz, vorbim de extinderea la 4 benzi a tronsonului Bâldana-Târgoviște și modernizarea porțiunii Târgoviște-Sinaia.

- Pe de altă parte, am invitat și primarii dâmbovițeni la întâlnirea cu vice-premierul Sorin Grindeanu. Aceștia i-au adus la cunoștință o serie de probleme legate de DN-urile care le traversează comunele, acestea necesitând lucrări de modernizare, dar și situația unor poduri care au nevoie de reparații în cel mai scurt timp.

- Vizita viceprim-ministrului și ministru al Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, este un mesaj clar: proiectele de infrastructură rutieră, cheia dezvoltării județului nostru, sunt în atenția și vor fi susținute de membrii guvernului", precizează liderul CJ Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel