Corneliu Ștefan: Municipiul Moreni va avea o centură ocolitoare

Se caută o variantă pentru centura ocolitoare
Se caută o variantă pentru centura ocolitoare

Corneliu Ștefan, președintele PSD al CJ Dâmbovița, a anunțat că municipiul Moreni  va avea în viitor o centură ocolitoare.

"Municipiul #Moreni trebuie să aibă o centură ocolitoare! Și o va avea! Ieri am demarat discuțiile cu primarul Constantin Dinu, astfel încât să găsim traseul optim pentru varianta ocolitoare a Moreniului.

Cât de curând, voi veni cu o propunere de hotărâre în Consiliul Județean Dâmbovița pentru realizarea studiului de fezabilitate, în urma acestuia reieșind lungimea traseului, eventualele poduri, pasaje, intersecții, dar, foarte important, se vor estima și sumele necesare.

Moreni are nevoie de o centură ocolitoare, nu doar din perspectiva micșorării valorilor de trafic din localitate. Investiția în acest tip de drum reprezintă o reală oportunitate de dezvoltare atât pentru municipiu, cât și pentru comunele din jurul acestuia, aceasta centură urmând să traverseze localitățile Gura Ocniței și I.L. Caragiale.

De asemenea, parcurile industriale și fabricile din zonă vor avea o infrastructură rutieră care să le asigure condiții de transport mult mai rapide și mai sigure", precizează Corneliu Ștefan într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel