Urmărește emisiunea live


Cornelia Naum. De ce nu a însoțit-o Victor Ponta la DNA

Cornelia Naum a explicat de ce nu a vrut ca premierul Victor Ponta, fiul său, să o însoțească la DNA Ploiești, acolo unde a fost audiată ca martor în dosarul ginerelui său, Iulian Herțanu. 

VEZI ȘI: Mama premierului Ponta, culisele zilei în care a fost audiată la DNA

"Nu sunt atât de naivă și atât de slabă încât să nu mă fi prins ce cu ce are legături. Fiul meu a vrut să vină cu mine la DNA Ploiești. Nu am vrut să dau imaginea unei persoane neputincioase, speriate. Chiar m-a deranjat că se spune tot timpul că am 72 de ani. E și ce dacă am? Mă pot descurca pe picioarele mele. Vi s-ar fi părut aberant să se interpreteze ca o presiune asupra justiției? Nu mai ne trebuia încă una. Chiar să ne-o facem singuri?", a spus Cornelia Naum, la Antena 3, în emisiunea "Q&A", realizată de Alessandra Stoicescu. 

Mama premierului a precizat că a solicitat să-i fie luată o declarație acasă de către cineva la DNA. "Mi-ar fi plăcut să vadă luxul în care trăiesc", a precizat, râzând, Cornelia Naum.

"Lovind în mamă, lovești și-n fiu. Lovind în soră, lovești și-n frate", a mai spus mama premierului Victor Ponta. 

Întrebată dacă este de părere că fiul său este ținta acestui dosar, mama premierului Victor Ponta a răspuns: "Da. De ce să ne ascundem după degete, când în fiecare seară e mincinosul, e hoțul? Dacă aș avea putere să-l conving mâine să plece din această funcție, l-aș convinge, așa cum l-am susținut. Nu mai este un copil mic. De mult nu mai face ce spune mama. Legătura noastră de suflet nu înseamnă că suntem subordonat unul altuia. Îl admir că rezistă. Aș jura pe Biblie că Victor nu a știu absolut nimic. Mi-a spus: 'Nu vă faceți griji pentru mine, eu rezist'. Victor, după ce l-am asigurat că nu ne simțim în pericol, n-am făcut nicio faptă reprobabilă, cred că și el s-a liniștit. Cel mai greu i-a fost Alexandrei și mi-e teamă pentru nepoțelul meu. Știe tot. Face în vară 14 ani". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel