Cornel Penescu, decizie Tribunalul Argeș

Tribunalul Argeş a admis, miercuri, punerea în libertate a omului de afaceri Cornel Penescu, aflat în detenţie după ce a fost condamnat în mai multe dosare de corupţie. 

Instanţa a respins, ca nefondată, contestaţia formulată de Serviciul Teritorial Piteşti al DNA împotriva sentinţei pronunţate de Judecătoria Piteşti pe 12 octombrie, prin care se admitea propunerea de eliberare condiţionată. Decizia Tribunalului Argeş este definitivă şi executorie, Penescu urmând să fie pus în libertate. 

Cornel Penescu, fost finanţator al echipei FC Argeş, executa în Penitenciarul Mioveni o sentinţă de opt ani de închisoare, rezultată în urma contopirii pedepselor primite în cele şapte dosare de corupţie în care a fost judecat.

Printre cele mai cunoscute dosare în care a fost implicat se numără cel cunoscut sub numele de "Mită pentru arbitri", dar şi cele în care a fost judecat alături de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, şi de fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel