CORNEL PATRICHI, în stare GRAVĂ

Cornel Patrichi a fost operat de cancer la plămâni în 2014, când a fentat moartea. Acum, fostul jurat de la "Dansez pentru tine" se luptă cu o anemie severă, care îl ține la pat.

În ziua de 1 aprilie, în loc să-și serbeze ziua de naștere, artistul s-a rugat pentru sănătate. Soția sa, Cornelia, a chemat preoți la Cornel Patrichi și speră într-o minune.

"Cornel nu se simte bine. Lucrurile s-au precipitat puţin... Are o anemie drastică, de o lună de zile merge la spital şi face transfuzie de sânge, iar azi (vineri, 1 aprilie – n.r.), în loc să bem şampanie, e un moment în care spunem rugăciuni. Am chemat preotul. Sper să se întâmple o minune cu el. El se luptă, dar, probabil, organismul a început să cedeze”, a mărturisit cu ochii în lacrimi, Cornelia Patrichi, pentru click.ro.

De ziua sa, Cornel Patrichi a primit foarte multe mesaje de "La mulți ani!", cuvinte frumoase, mesaje de încurajare că poate merge mai departe. Latifundiarul Gigi Becali a dus doi preoți acasă la Cornel Patrichi.

În februarie, familia Patrichi a pus la vânzare o casă de vacanță. Cornelia Patrichi a scris că nu mai au putere s-o întrețină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel