Cornel Dinu îl aseamănă pe Băsescu cu Lucifer: "A coborât pe pământ, în întunecime. Becali, o victimă"

Cornel Dinu spune că Gigi Becali a fost una dintre primele persoane condamnate politic la închisoare, în perioada regimului Traian Băsescu. 

Cornel Dinu spune că Lucifer s-a coborât asupra României în perioada în care Traian Băsescu a condus România. El a făcut referire și la celebrul moment în care Gigi Becali a băut alături de Traian Băsescu, moment taxat de fostul președinte după ce acesta s-a ridicat de la masă și s-a urcat la volanul mașinii. 

"Gigi Becali a fost condamnat politic. A fost unul dintre primii condamnați politic. Domnul Becali a intrat în politică, a deranjat pe unii care conduceau politica pe atunci și au găsit ca de obicei o anumită întâmplare de care au profitat. A fost aceea cu sechestrarea, cu mașina. Eu am senzația că în perioada aia din 2004, în întunecimea care ne caracterizează cam la 50 de ani, Lucifer a coborât pe pământ în ceea ce înseamnă societatea românească. Eu nu pronunț nume. Spun doar atât "Lucifer". Gigi Becali a fost doar o victimă colaterală a acestei lupte, pentru că el a stat și la un pahar de vorbă cu Lucifer și atunci când a intrat în politică și a început să deranjeze i s-a arătat pisica," a spus Cornel Dinu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel