Cornel Dinu îl aseamănă pe Băsescu cu Lucifer: "A coborât pe pământ, în întunecime. Becali, o victimă"

Dan Carp / 31 Martie 2019 / 23:19 Salveaza PDF Comentarii

Cornel Dinu spune că Gigi Becali a fost una dintre primele persoane condamnate politic la închisoare, în perioada regimului Traian Băsescu. 

Cornel Dinu spune că Lucifer s-a coborât asupra României în perioada în care Traian Băsescu a condus România. El a făcut referire și la celebrul moment în care Gigi Becali a băut alături de Traian Băsescu, moment taxat de fostul președinte după ce acesta s-a ridicat de la masă și s-a urcat la volanul mașinii. 

"Gigi Becali a fost condamnat politic. A fost unul dintre primii condamnați politic. Domnul Becali a intrat în politică, a deranjat pe unii care conduceau politica pe atunci și au găsit ca de obicei o anumită întâmplare de care au profitat. A fost aceea cu sechestrarea, cu mașina. Eu am senzația că în perioada aia din 2004, în întunecimea care ne caracterizează cam la 50 de ani, Lucifer a coborât pe pământ în ceea ce înseamnă societatea românească. Eu nu pronunț nume. Spun doar atât "Lucifer". Gigi Becali a fost doar o victimă colaterală a acestei lupte, pentru că el a stat și la un pahar de vorbă cu Lucifer și atunci când a intrat în politică și a început să deranjeze i s-a arătat pisica," a spus Cornel Dinu la Antena 3. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27