Corlățean, gest în direct, după amenințările #rezist: Doar faceţi-o!

Ema Apostu / 27 Martie 2019 / 22:44 Salveaza PDF Comentarii

Titus Corlățean a făcut un gest surprinzător în timpul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

În ediţia din această seară, Mihai Gâdea a prezentat mai multe modalităţi prin care este răspândită ura în mediul online, prin jigniri şi acţiuni ameninţătoare la adresa celor din PSD.

Privind imaginile prezentate, Titus Corlățean a avut o reacție surprinzătoare. Și-a dat cravata jos, adresându-se celor care lansează mesaje jignitoare, invitându-i să-și ducă la bun sfârșit amenințările.

"Tot ce aţi arătat acolo, care îi vizează pe PSD-iști, cu "să-i băgăm pe toţi la puşcărie, să îi spânzurăm".... Şi eu sunt PSD - ist şi totul îmi este şi mie adresat, mi se aplică. Am şi eu o existenţă în societate, am o familie. Fac o chestiune foarte serioasă. Le ofer cravata asta. Doar faceţi-o! Sau societatea asta românească se trezeşte şi încearcă să revină la o raţionalitate necesară. Dacă ar prevala raţionalitatea, într-o societate care este ruptă, divizată, supusă unui bombardament şi o manipulare direcţionată împotriva clasei politice, în mod strategic, am înţelege că tot ceea ce se întâmplă nu serveşte românilor, ci unor interese, grupuri", a spus Titus Corlățean în emisiunea "Sinteza Zilei".

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26