Corina Dănilă a ajuns la 57 kilograme! Iată cum!

Corina Dănilă a slăbit într-un timp record! Actrița și prezentatoarea TV a urmat o dietă care a ajutat-o să scape astfel de mai multe kilograme nedorite. 

A slăbit 19 kilograme, ajungând de la o greutate de 76 la doar 57 de kilograme.

“Cred că în perioada în care am fost însărcinată am avut cele mai multe kg, firesc, de altfel. În ultima perioadă ajunsesem însă la 76 kg şi aveam probleme de sănătate legate de coloană. Am mers la Clinica Bio Terra Med, iar specialiştii de acolo au avut grijă să schimb multe dintre obiceiurile mele alimentare, dar am urmat şi un program de exerciţii specifice sub îndrumarea lor, astfel am ajuns acum la 57 de kg şi mă simt foarte bine”, a spus prezentatoarea emisiunii “Ieri, azi, mâine”, de la TVR 2, într-un interviu pentru www.csid.ro .

(oar_w460)

Și faptul că a ales să mănânce sănătos și să excludă zahărul din alimentație, a ajutat-o pe vedetă să ajungă la silueta dorită!

(oar_w460)

“Am exclus din alimentaţie zahărul, produsele procesate, prăjelile…Mănânc carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie…Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/chefir/fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele, dar mănânc şi îngheţată îndulcită cu ştevie sau îmi cumpăr din când în când dulciuri de la raioanele speciale, fără zahăr”, a mai dezvaluit Corina Dănilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel