Corina Crețu, provocare: Aceasta este Europa

Corina Crețu a fost rugată de către Euronews să aducă un obiect ce reprezintă politica de coeziune.

În acest context, comisarul european Corina Crețu a adus o lumânare specială. "A fost interesant să găsesc o metaforă pentru politica de coeziune și am adus această lumânare. În opinia mea, aceasta este Europa, care beneficiază foarte mult de acest motor, care e politica de coeziune. Politica reprezintă cel mai important instrument de investiții în inovare, în toate domeniile: educație, infrastructură", a spus Corina Crețu pentru Euronews.

[citeste si]

Încercarea de a reduce decalajele dintre țările membre este una dintre cele mai complicate provocări cu care se confruntă Uniunea Europeană. Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a fost gazda unei dezbateri pe acest subiect, la postul de televiziune Euronews.

"Trebuie să ne modernizăm, să fim mai flexibili, să fim capabili să răspundem şocurilor şi crizelor care pot surveni în orice moment, dar trebuie şi să păstrăm ce am făcut bun până acum. Mesajul este că acum avem nevoie de coeziune mai mult ca niciodată, dat fiind acest context impredictibil", a spus Corina Crețu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel