EXCLUSIV  Corina Crețu: UE rămâne în continuare cel mai bun loc unde se poate trăi

Uniunea Europeană
Uniunea Europeană

Cum se vede la Bruxelles politica globală? Cum dorește UE să fie un actor important? Întrebări la care a răspuns comisarul european pentru politici regionale Corina Crețu la Interviurile DC News.

„Europa reflectă în mare ce se întâmplă în România. Se ceartă în interior acum mai nou”, i s-a prezentat Corinei Crețu pentru următorul răspuns primit de la aceasta joi, la Interviurile DC News:

„Într-adevăr, globalizarea își pune amprenta asupra a ceea ce se întâmplă acum. După părerea mea, eu nu vreau să critic comisia Barroso, suntem aici datorită acestei obsesii pentru austeritate și a tăierilor care s-au impus cel puțin în al doilea mandat al Comisiei Barroso. Uniunea Europeană rămâne un loc în care, pentru prima dată în istoria acestui continent, am trăit 70 de ani de pace, într-un moment în care avem zeci de mii de oameni care mor în conflicte armate în alte părți ale lumii. Eu cred ca Uniunea Europeană rămâne în continuare cel mai bun loc unde se poate trăi, unde avem oportunități, unde avem șanse”, a spus Corina Crețu la minutul 44:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel