Corina Crețu, mesaj zdruncinător. "Sunt DUREROASE"

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Crețu, a declarat că România este una dintre țările în care diferențele dintre orașe și mediul rural continuă să fie stridente. 

"Aproape 50% din investițiile publice din România au fost făcute cu bani europeni. Aceste fonduri reprezintă angajamentul pe care CE și l-a luat de a reduce decalajele de dezvoltare dintre regiunile Europei și eu cred că România este una dintre țările în care, din păcate, aceste diferențe dintre orașe și mediul rural sunt în continuare stridente și dureroase. Trebuie să învățăm să ne dezvoltăm împreună, pentru că altfel nu ne vom putea dezvolta pe termen lung iar fondurile europene sunt un instrument cu ajutorul cărora UE ne predă lecția solidarității între statele membre", a declarat Corina Crețu vineri, într-o conferință de presă la sediul Ministerului Fondurilor Europene.

Cozmin Gușă: Iohannis fuge de Ponta. Prostie politică

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Crețu, a precizat că "România a făcut deja foarte multe lucruri bune cu aceste fonduri, s-au construit 124 km de autostradă, s-au reabilitat 923 km de drumuri județene, mii de oameni au astăzi acces la sisteme moderne de management al deșeurilor și a fost sprijinită relansarea cercetării științifice. În numai trei ani, din 2012 până în 2014, România a reușit să investească 6,8 miliarde euro, adică 38% din fondurile care i-au fost alocate în perioada 2007 — 2013". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel