Corina Crețu, la Beijing: E cea mai recentă inițiativă de a promova cooperarea descentralizată

Comisarul european pentru politica regională Corina Creţu a participat, la Beijing, la ceremonia de semnare a Declarației comune de cooperare urbană între orașe din Europa și China.

Corina Creţu se află într-o vizită oficială în Republica Populară Chineză, în perioada 16 - 19 iulie 2018, potrivit Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

"Am fost onorată să particip la Beijing, la ceremonia de semnare a Declarației comune de cooperare urbană între orașe din Europa și China. Felicitări orașelor și regiunilor europene pentru angajarea într-o cooperare mai strânsă cu orașe și regiuni din China, în cadrul programului de Cooperare Urbană Internațională. Acest program este cea mai recentă inițiativă a UE de a promova cooperarea descentralizată între regiunile și orașele UE cu orașe de pe alte continente", a scris Corina Crețu într-un mesaj publicat pe Facebook.

(w670)

Foto Facebook / Corina Crețu

"Dialogul cu China pe tema politicii regionale a fost lansat în anul 2006. De atunci şi până în prezent, reprezentanţii celor două părţi au avut o serie de reuniuni anuale la nivel înalt şi au agreat declaraţii comune asupra priorităţilor de cooperare", menţionează Reprezentanţa CE în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel