Corina Chiriac, declarație controversată după drama de la Colectiv. Ce părere aveți?

Agerpres a lansat un set de întrebări publicului legate de tragedia din Clubul Colectiv. Este vorba despre #MemorialColectiv - o inițiativă împotriva uitării unde profesori, medici, miniștri sau artiști își dau cu părerea despre acest subiect tragic.

În cadrul proiectului, una dintre persoanele intervievate a fost Corina Chiriac care a făcut mai multe declarații care au atras atenția. Artista a pus semnul egal între victimele incendiului de la Club Colectiv și eroii neamului.

Întrebată care consideră că ar trebui să fie cea mai importantă învățătură deprinsă după vizitarea Memorialului Colectiv, Corina Chiriac a spus: "În primul și în primul rând cred că ar trebui pomeniți întotdeauna cei care au murit acolo. Așa cum se duc coroane la monumentele ostașilor căzuți, eroilor neamului, cu siguranță ar trebui ca motto-ul și Memorialul să-i îndemne pe vizitatori sau pe privitori să se emoționeze din nou și să trimită un gând pios către cei care au pierit".

Subliniem faptul că inițiativa Agerpres este una foarte bună care merită apreciată, dar întrebarea pe care v-o adresăm dumneavoastră, cititorilor DC News, este dacă vi se pare exagerată declarația Corinei Chiriac care pune egal între victimele de la Colectiv și oamenii care mor pe câmpul de luptă. Vă invităm să votați în sondajul de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel