Corespondentul Antena 3, agresat de protestatarii din Spania. Transmisiunea, oprită: "E mai importantă siguranța ta"

Corespondentul Antena 3 din Spania, Radu Trascău a fost agresat în timp ce transmitea în direct din Barcelona. 

Radu Trascău transmitea în direct, din mijlocul manifestanților, din Piața Catalonia, din Barcelona. Protestatarii așteptau să fie citite manifestele în numele lor. Transmisiunea s-a desfășurat în condiții bune timp de aproximativ două minute, până ce câțiva dintre cei aflați în piață au început să-l îmbrâncească pe corespondentul Antena 3 și să-i lovească telefonul cu care se filma. 

"Așa cum puteți vedea manifestanții în acest moment sunt revoltați. Foarte mulți dintre aceștia sunt împotriva televiziunilor care spun ei că dezinformează" a spus acesta în momentul în care protestatarii au început să vină spre el și să-l împingă.

Prezentatoarea Nadina Câmpean a intervenit apoi, imediat încercând să oprească transmisiunea pentru ca jurnalistul să se poată îndepărta de lângă manifestanții care au devenit agresivi. 

"Mulțumesc tare mult, Radu. Siguranța ta este cea mai importantă. E incredibil modul în care se manifestă acești oameni. Ai grijă de tine!" i-a transmis Nadina Câmpean.

În tot acest timp, jurnalistul Trascău a reușit să se îndepărteze de cei care voiau să-l împingă și să-i oprească transmisiunea în direct.

"Vă mulțumesc, îmi pare rău că trebuie să oprim în acest moment transmisia, dar ați văzut cum se desfășoară un astfel de protest care a început pașnic, dar oamenii sunt împotriva mediilor de comunicare" a mai spus jurnalistul, înainte de încheierea transmisiunii. 

"Incredibil, aceleași probleme peste tot!" a încheiat Nadina Câmpean. 

Protestul din Catalonia 

Protestul la care participă câteva sute de persoane a început în piața Catalonia și până la transmisiunea în direct a jurnalistului român nu au fost înregistrate incidente. Spaniolii protestează împotriva măsurilor restrictive și a impunerii certificatului verde. Aceștia sunt nemulțumiți că restaurantele nu pot funcționa la capacitate maximă și mai multe activități ar urma să fie condiționate. Spania are o rată foarte mare de vaccinare, 86% din populație primind cel puțin o doză, iar 80% au primit schema completă. Aflat în vizită în urmă cu câteva săptămâni în Spania, noul cancelar German Olaf Schulz, a lăudat modul de organizare din campania de vaccinare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel