Cora introduce serviciul "drive-through". Cum comanzi și ce prețuri sunt

Cora
Cora

România se va alinia la seviciile hypermarket-urilor europene. Cora este primul retailer care va introduce pe plan local serviciul "drive-through". Prin acest serviciu, clienţii din Bucureşti îşi vor putea comanda produsele pe internet, iar ridicarea lor se va face de la magazin. 

Cora este primul hypermarket din România care oferă serviciul "drive-through". Clienţii vor avea posibilitatea de a-şi comanda produsele online, precum și de a stabili ora la care va ridica produsele. Majoritatea produselor care vor putea fi achiziţionate vor fi alimentare, iar preţurile produselor comandate online vor fi identice cu cele din magazin, fără taxe suplimentare.

Proiectul coradrive.ro va fi funcţional din vara acestui an. Inițial, serviciul va fi disponibil într-un singur magazin din Bucureşti, iar numele unității pilot va fi anunţată ulterior, informează Economica.net.

Celelalte hypermarket-uri din România cochetează cu ideea, dar nimic nu a fost lansat până la momentul actual. Carrefour a implementat proiectul drive în Franţa şi Spania, dar în România, serviciul nu este disponibil. Kaufland nu intenţionează momentan să intre pe acest segment, pe când oficialii Auchan consideră că piața nu este încă pregătită pentru e-commerce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel