Copilul de doi ani dispărut a fost găsit mort în albia Someşului

Copilul de doi ani din localitatea Floreşti care a dispărut vineri seara de acasă a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, mort, agăţat în albia râului Someş.

"Din nefericire, în această dimineaţă, în jurul orei 7,30, un voluntar angrenat în efectuarea căutărilor a identificat minorul agăţat în albia râului, la o distanţă de aproximativ 20 de metri de la locul dispariţiei. Identificarea acestuia a fost posibilă în urma scăderii debitului de apă. În acest fel, cadavrul copilului a ieşit la suprafaţă", se arată într-o informare a IPJ Cluj, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai ISU Cluj au fost angrenaţi, vineri seara, inclusiv cu o barcă de salvare, în căutarea copilului dispărut. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că vineri, în jurul orei 17,00, minorul în vârstă de 2 ani a ieşit din locuinţa sa pentru a se juca cu alţi copii în zona râului Someş şi apoi nu a mai fost găsit.

"Căutările s-au desfăşurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de poliţişti, jandarmi şi pompieri. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariţia copilului, până la lăsarea întunericului", informează ISU Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel