Copilă de 9 ani din România, SCLAVĂ în Anglia. A fost abuzată și obligată de trei ori să se căsătorească. Detalii șocante

Copilă de 9 ani din România, SCLAVĂ în Anglia. A fost violată în mod repetat și obligată de 3 ori să se căsătorească. Detalii șocante / Foto: Pixabay
Copilă de 9 ani din România, SCLAVĂ în Anglia. A fost violată în mod repetat și obligată de 3 ori să se căsătorească. Detalii șocante / Foto: Pixabay

Caz șocant în Marea Britanie. O fetiță de 9 ani din România a fost făcută sclavă.

O fetiță din România, adusă în Marea Britanie la vârsta de nouă ani, a fost forțată să devină sclavă, „căsătorită” de trei ori cu bărbați pe care nu-i cunoștea și violată în mod repetat, scrie Metro. Se presupune că micuța a fost pusă să gătească, să facă curățenie și să fie dădacă pentru copiii mai mici decât ea, în timp ce a fost agresată sexual de diverși bărbați din comunitățile românești din Slough, Sheffield și Londra.

Calvarul copilei a durat mai mulți ani, ea fiind amenințată să păstreze tăcerea, au concluzionat jurații de la Reading Crown Court. Opt bărbați sunt judecați acum pentru diverse infracțiuni, printre care viol, ținerea unei persoane în sclavie și vătămare corporală gravă.

Fără școală, fără posibilitatea de a i se plânge bunicii și ținută trează până noaptea târziu

Madeleine Wolfe, procurorul penal, a declarat că fata a fost adusă din România în Marea Britanie de Ileana Carpaci, în vârstă de 39 de ani, care a folosit-o ca servitoare în casa în care trăiește alături de soțul ei, Chilimbar Vaduva, în vârstă de 59 de ani, și cu cei doi copii ai lor. Fetița ”ar fi fost tratată destul de bine” la început, dar ”în timp, lucrurile s-au schimbat”.

I s-a interzis să ia legătura cu bunica ei, alături de care trăise până atunci în România, și a fost ținută acasă pentru a avea grijă de copiii mai mici și pentru a face curățenie în casă, în loc să fie trimisă la școală. Fetița ar fi fost supusă la muncă zilnic, până la ora 2-3 dimineața. Ea ar fi fost violată prima dată atunci când avea 12. Totul a continuat până când fata a făcut 16 ani.

„O altă caracteristică a acestui caz este că victima a fost „căsătorită” cu tineri din comunitatea românească de trei ori. Au aranjat ca ea să se căsătorească și, în schimb, au primit bani pentru aranjamente. Cu toate acestea, Vaduva a găsit întotdeauna un motiv pentru ca ea să se întoarcă la familia lui, astfel încât să poată continua să aibă grijă de casă.", a explicat Madeleine Wolfe.

A reușit să fugă, dar a fost păcălită din nou

Juraților li s-a spus că, în noiembrie 2020, cuplul a primit filmări de pe telefonul mobil cu fata violată de alți doi bărbați. Doamna Wolfe a continuat: ”În loc să-și arate îngrijorarea, a fost bătută de amândoi și violată din nou de Vaduva”.

”Ea a reușit să fugă din casă și s-a îndreptat către gara Slough. A fost urmărită de Carpaci și Vaduva și a fugit peste șinele de tren pentru a scăpa", a mai explicat procurorul.

Poliția a fost chemată, iar copilul a fost salvat și plasat în îngrijire, dar procurorul a spus că Marius Bucur, în vârstă de 19 ani, s-a împrietenit cu ea și a convins-o să fugă cu el, ajutat de părinții lui. Se spune că au dus-o la Sheffield în februarie și ea s-a urcat în mașina lor crezând că sunt acolo ca să o ajute.

”Familia lui Bucur complotase cu Carpaci și Vaduva să o păstreze până când va putea fi returnată.”, a spus Wolfe.

Inculpații neagă acum toate acuzațiile, iar procesul continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel