Copil ucis de o pastilă cumpărată din parc cu două lire

Ecstasy
Ecstasy

Un tânăr de doar 13 ani a murit după ce a cumpărat și ingerat o pastilă care să-i dea putere. O cumpărase cu 2 lire din parc, transmite The Sun.

"Mă voi întrista în fiecare zi până când am să intru în mormânt", a declarat Tatum, mama unui tânăr de 13 ani. Carson Price a fost găsit inconștient într-un parc din Ystrad Mynach, din sudul Țării Galilor, după ce a luat o pastilă "Donkey Kong" la începutul sărbătorilor de Paște.

Ea a lansat acum un avertisment pentru alți părinți, spunându-le că "acest lucru se poate întâmpla fiecărui copil". Tatum a descris momentul în care soțul ei, Brian, a deschis ușa ofițerilor de poliție la doar câteva ore după ce Carson ieșise în parc să se vadă cu prietenii.

Mai târziu, el a fost văzut că se poticnește și se prăbușește într-un parc după ce a luat o pastilă - care sunt vândute cu doar 2 lire.

Experiență traumatizantă

 (w670) Carson Pri


Tatum a declarat pentru Wales Online: "Este o experiență de neimaginat...  copilul tau nu se întoarce niciodată acasă pentru că a luat droguri. Nu vreau nici un alt părinte sau copil să treacă prin asta. "

Tatum a adăugat: "Cum să îi explic eu fratelui mai mic că Carson nu se mai întoarce acasă? I-am spus că Carson a adormit. Ce altceva să-i spui? Întotdeauna vor fi copii naivi care vor gândi "voi fi bine dacă o iau". Știu că vor fi mereu droguri acolo, dar trebuie să-i oprim pe acești copii. Trebuie să-i protejăm pe micuții noștri și trebuie să-i facem pe oameni să vorbească și să sensibilizeze cu privire la acest lucru, deoarece acest lucru se întâmplă în comunitățile noastre mici.

"Simți că faci totul pentru a-ți proteja copiii, iar Carson a fost un băiat care a avut un viitor și perspective. Simți că nu vor mai merge niciodată pe acest drum, dar ar putea fi orice copil. Acceptăm faptul că Carson le-a luat, dar, evident, știu că într-un milion de ani nu ar fi știut niciodată dacă este un medicament rău. Și dacă nu ar fi fost disponibil, el ar mai fi aici, și asta te face să fii atât de supărat", a mai spus Tatum Price.

Vezi și: ECSTASY. Alexander Shulgin, inventatorul pilulei, a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel