Copil, rănit grav la școală după ce colegii l-au aruncat în sus și au "uitat" să-l mai prindă

Un elevi din Neamț a ajuns în stare gravă la spital după o glumă proastă făcută de colegii săi de clasă. 

Colegii de clasă l-au aruncat în sus și l-au asigurat că îl vor prinde, doar că s-au gândit să-i facă o glumă care nu s-a dovedit deloc inspirată. În momentul în care a căzut, acesta s-a lovit puternic la cap și a suferit un traumatism cranio-cerebral. 

Băiatul de 13 ani și-a pierdut starea de conștiență, iar sângele a început să-i curgă pe una dintre urechi. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Neamț.

"Am informat și ministerul despre cele petrecute ieri la liceul din Pipirig, doamna director verifică ce s-a întâmplat exact și ce reguli s-au încălcat. A fost o joacă nesăbuită între colegi, în timpul pauzei de la ora 13.00, băiatul a intrat și el în joc, cu cei de a VIII-a l-ar fi ridicat în sus și i-au dat drumul, iar în cădere s-a lovit la cap. Știu că era conștient când a fost transferat la Iași. Școala face o analiză în legătură cu cele petrecute, iar luni voi fi și eu prezent în această școală. Niște măsuri cu siguranță se vor lua!", a precizat prof. Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel