Urmărește emisiunea live


Atenţie la TRAMBULINĂ: Copil rămas fără două degete

Un copil şi-a amputat două degete după ce a sărit de la o trambulină a complexului Paradisul Acvatic.

Un copil în vârstă de 10 ani a ajuns miercuri seara la Spitalul Clinic de Pediatrie din Braşov, după ce şi-a amputat două degete, în urma unei sărituri de pe o trambulină din cadrul complexului Paradisul Acvatic. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Luiza Dănilă, a declarat că nu cunoaşte circumstanţele în care s-a produs accidentul, fiind solicitat doar echipajul SMURD, care să intervină pentru a-i acordat îngrijiri medicale copilului.

Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Claudiu Susanu, a declarat pentru Agerpres că este vorba despre un copil care a sărit de la o trambulina de trei metri, moment în care şi-a prins mâna în balustrada acesteia, două degete fiindu-i amputate.

'Este vorba despre o zonă cu trei trambuline cu înălţimi de doi, trei şi cinci metri. Copilul a sărit de pe trambulina de trei metri şi s-a accidentat. Am dispus închiderea zonei în care se află cele trei trambuline, pentru a preîntâmpina producerea altor accidente. Avem la faţa locului o echipă şi vom face o expertiză, o analiză exactă a celor întâmplate, a spus Claudiu Susanu.

Conducerea complexului nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere. Complexul Paradisul Acvatic se află la intrarea în municipiul Braşov dinspre Sighişoara, fiind întins pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi parte acoperită şi 12.000 de metri pătraţi în aer liber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel