Copil lovit, doi ani la rând, de obiecte electrocasnice

O fetiță în vârstă de trei ani a ajuns în comă la spital după ce un obiect electrocasnic a căzut peste ea. Anul trecut, fusese operată după ce a fost lovită de alt obiect electrocasnic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, Cătălina Creţu, a declarat că o fetiţă în vârstă de trei ani a fost transportată, duminică după-amiază, la spital, după ce peste ea a căzut un televizor.
Potrivit sursei citate, în momentul în care a avut loc accidentul, copilul şi ceilalţi cinci fraţi de 5,7,8,11 şi 12 ani se aflau în grija unui localnic.
„Este vorba despre un eveniment care s-a întâmplat când cei şase minori se aflau la domiciliu, supravegheaţi de o persoană de 48 de ani, din localitate. La un moment dat, unul dintre minori s-a urcat pe un dulap pe care era un televizor, s-a dezechilibrat, a căzut dulapul şi implicit şi televizorul, care a lovit în zona capului o minoră trei ani, care a fost transportată la spital. S-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat reprezentantul poliției.

Imediat după accident, fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în comă.

Părinţii au anunţat că anul trecut aceasta a fost operată, după ce peste ea a căzut un frigider.


„Acum este în stare mai bună, intubată, deschide ochii, faţă de cum a venit este o evoluţie favorabilă. Ea a venit în comă, într-o comă II, nu deschidea ochii, nu vorbea. Va rămâne internată, să vedem cum evoluează. De la familie am înţeles că anul trecut a mai avut un trauamatism, i-a căzut un frigider în cap și a fost operată", au declarat surse medicale.

Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău a deschis o anchetă în acest caz.

Vezi și: Atac cu maceta în București. O persoană a fost grav rănită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel