Copil de zece ani, filmat în timp ce conducea. Mama i-a dat mașina

Fotografie ilustrativă
Fotografie ilustrativă

Un copil de 10 ani a fost filmat în timp ce conducea pe străzile din Târgovişte, iar Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal.

Deşi imaginile sunt mai vechi, recent au devenit virale pe internet. Poliţiştii au constatat că mama copilului a fost cea care i-a dat maşina pentru a o conduce.

La nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte se află în lucru un dosar penal ce are ca obiect sesizarea din data de 17 mai a unui bărbat din localitate, cu privire la faptul că un minor ar fi condus un autoturism pe strada Fluieraşi din municipiu. De asemenea, bărbatul reclamă faptul că o persoană de 51 de ani l-ar fi agresat fizic pe motiv că ar fi cerut explicaţii privind prezenţa minorului la volanul autovehiculului, precizează IPJ Dâmboviţa.

Mama i-a dat mașina

În cauză, poliţiştii continuă cercetările faţă de un bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, faţă de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi faţă de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere, se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel