Copil de un an, împușcat în cap de polițiștii din SUA, în timp ce urmăreau suspectul unui jaf

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Un băiețel de un an se luptă între viață și moarte, după ce a fost împușcat în cap de polițiști.

Un băiețel de doar un an a fost împușcat în cap de polițiștii din din Houston, SUA, scrie CNN. Nefericitul eveniment a avut loc la data de 3 martie, în timp ce oamenii legii urmăreau suspectul unui jaf.

Daisha Smalls, mama băiețelului, își alimenta autoturismul cu benzină, iar la un moment dat a văzut mașini de poliție și a auzit sirenele, a spus femeia, într-o conferință de presă. Fiul ei, Legend, se afla pe bancheta din spate a vehiculului. Conform lui Smalls, un bărbat a urcat în autoturismul ei și i-a spus să-i dea mașina.

“Nu i-aș fi dat mașina mea, pentru că i-am spus că am un copil înăuntru și că nu plec fără fiul meu”, a spus Smalls, printre lacrimi, menționând că ea stătea în mașină când bărbatul a sărit înăuntru, iar oamenii legii erau chiar în spatele lor.

″Înainte să-mi dau seama ce s-a întâmplat, ei trăgeau deja asupra mașinii mele și am fost îngrozită pentru viața fiului meu”, a spus Smalls.

Versiunea polițiștilor

Totuși, versiunea poliției este total diferită. Într-o declarație dată la 4 martie, adjunctul executiv al șefului Poliției, Troy Finner, a declarat că Smalls nu era în mașină când au avut loc împușcăturile. Bărbatul asupra căruia s-a tras, un tânăr de 30 de ani, era suspect în două jafuri agravate și deja era urmărit de polițiști când a sărit dintr-o mașină pe care a lovit-o în timpul urmăririi. Suspectul, care era înarmat, a intrat apoi în mașina lui Smalls. Bărbatul ar fi refuzat să arunce arma, iar ofițerii l-au împușcat de mai multe ori. Infractorul a murit la fața locului. Băiețelul a fost și el împușcat, a afirmat Finner.

“Temându-se pentru siguranța mamei, unul dintre ofițerii noștri și-a descărcat arma de serviciu, împușcând mortal suspectul. Din păcate, bebelușul Legend a fost, de asemenea, împușcat. Ofițerii aflați la fața locului i-au acordat imediat primul ajutor băiatului”, a spus, într-un comunicat, șeful poliției din Houston, Art Acevedo.

Micuțul se află acum în stare gravă la spital. El este ventilat mecanic de 10 zile și nu se știe dacă va supraviețui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel