Copil de trei ani, mort la spital după o operație banală

Un băiat de 3 ani și jumătate a murit la Spitalul Clinic Județean din Arad, după ce medicii i-au făcut o operatie de coborâre a unuia dintre testicule.

Familia este în stare de șoc și părinții copilului sunt convinși că în acest caz este vorba de o eroare medicală.

Părinții copilului spun că în urmă cu o lună și jumătate, medicii i-au făcut fără probleme prima intervenție chirurgicală de acest tip, la unul dintre testicule, sub anestezie generală, scrie actualităţi-arad.ro.

Acum însă, copilul nu s-a mai trezit din anestezie.

„Doctorul a ieșit din operație, a zis ca totul a decurs bine și în 10-15 minute îl trezesc și îl aduc în salon. A trecut o jumătate de oră și m-a sunat. Mi-a zis hai că-i ceva bai că nu mai iese din sală și au intrat înăuntru cu tot felul de aparate", a spus tatăl copilului.

Adrian Wiener, director medical Spitalul Judetean Arad, a spus că „decesul a survenit în timpul procesului de trezire a pacientului și s-a datorat unui stop cardio-respirator".

Familia îl acuză pe medicul anestezist, un specialist cu mulți ani de experiență, că l-ar fi supus pe copil la două anestezii generale într-un interval prea scurt de timp. Medicii legiști urmează să stabilească exact la necropsie cauza morții.

Părinții l-au mai pierdut, anul trecut, pe fiul lor cel mare, de 21 de ani, după o lungă suferință. Băiețelul cel mic rămasese singurul lor copil și vor să știe cine se face vinovat de moartea lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel