Copil de trei ani bătut crunt de concubinul mamei sale

smurd
smurd

Un copil de doi ani şi opt luni din judeţul Sibiu a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, marţi seară, după ce a fost bătut crunt de concubinul mamei sale, care l-ar fi trântit pe micuţ de pământ.

Bărbatul de 41 de ani, din localitatea sibiană Ighişu Nou, este cercetat pentru că a agresat, marţi seară, un copil în vârstă de doi ani şi opt luni.

"Un medic din cadrul Secţiei pediatrie a Spitalului Municipal Mediaş a sesizat Poliţia municipiului Mediaş cu privire la faptul că un copil a fost internat de urgenţă, având urme de violenţă pe corp. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că minorul a fost lovit de către concubinul mamei sale. Autorul agresiunii, în vârstă de 41 de ani, a agresat copilul pe motiv că şi-a făcut necesităţile pe el", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Din declaraţia luată mamei copilului, poliţiştii au aflat că bărbatul ar fi trântit copilul de pământ, iar din  cauza rănilor, copilul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel