Copil dispărut Pecineaga. Căutări extinse. Participă 150 de polițiști, jandarmi, voluntari

Copil disparut Pecineaga
Copil disparut Pecineaga

Un copil de doar opt ani a dispărut, sâmbătă, în jurul orei 15:00, din fața locuinței sale, unde se afla la joacă. 

Copilul a dispărut din localitatea Pecineaga, din județul Constanța. După mai bine de 24 de ore de căutări, el nu a fost găsit. 

Polițiștii au verificat peste 40 de camere de supraveghere video, conform Mediafax, și au extins aria de căutare în localitățile Ovidiu, Hârșova și Neptun.

Peste 150 de polițiști și jandarmi, alături de voluntari, sunt implicați, duminică seara, în căutarea copilului dispărut sâmbătă din fața casei, din localitatea Pecineaga.

La operațiune sunt folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă, trei câini de urmă și un elicopter care survolează zona.

Forțele de ordine au verificat în ultimele 24 de ore toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de minor, dar și clădiri dezafectate, părăsite sau în construcție, efectuându-se căutări în localitățile învecinate Arsa, Dulcești, Moșneni, Vânători și Tătaru, iar acțiunea continuă și în localitățile Ovidiu, Hârșova și Neptun.

Polițiștii constănțeni au audiat mai mulți martori, iar în acest moment declarațiile acestora sunt verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției minorului. Operațiunea de căutare continuă și în noaptea de duminică spre luni.

Pagina de Facebook ”Polițiștii au umor” a publicat următorul mesaj: ”Bițică Iulian-Alexandru, în vârstă de 8 ani, a dispărut în data de 02.11.2019, ora 15.00 de la domiciliul său, din Com. Pecineaga, Jud. Constanța. Minorul era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb. Vă rog să distribuiți și orice informație aveți cu privire la minor să o comunicați la nr. de urgență 112, la Dispeceratul IPJ Constanța la nr. 0241611364, la Dispeceratul Poliției Mun. Mangalia la nr. 0241502425 sau direct în mesagerie pe această pagină. La acest moment este căutat de către polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și câini de urmă. Vă rog să distribuiți! Mulțumesc!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel