Copil de 8 ani, din Brașov, ”disciplinat” de mamă. L-a târât cu mașina, după ce l-a abandonat

Un copil de 8 ani, din localitatea Codlea, județul Brașov, a ajuns la spital, vineri, după ce s-a agățat de mașina mamei sale, care a vrut să îl abandoneze într-o zonă unde locuiesc persoane de etnie romă, femeia dorind, astfel, să își „disciplineze" fiul. Poliția face anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanților Poliției Brașov, femeia în vârstă de 39 ani, din Codlea, județul Brașov a spus că accidentul în urma căruia copilul ei a fost rănit, s-a produs când ea încerca ca îl ”disciplineze”, potrivit Mediafax. 

”Femeia, în încercarea de a-și disciplina copilul de 8 ani, s-ar fi dus împreună cu acesta într-o zonă populată de cetățeni de etnie romă și ar fi încercat să-l lase pe minor acolo. Speriat, copilul s-ar fi prins de mânerul autoturismului mamei sale, fiind astfel târât pe asfalt aproximativ 2-3 metri", a transmis Poliția Brașov.

Incidentul a avut loc în comuna Vulcan, un cetățean fiind cel care a sunat la 112. Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac verificări pentru violență în familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel