Copil de 7 ani, găsit mort la marginea unei păduri din Arad. Are aceeași îmbrăcăminte și încălțăminte cu Sebastian Corbei

Cadavrul, în descompunere, pare a fi a unui copil de 7-8 ani. Are, însă, aceeași îmbrăcăminte cu a micuțului Sebastian Corbei, de la momentul dispariției. 

Cadavrul a fost găsit la 12 kilometri de locul dispariției lui Sebastian Corbei. A fost găsit după ce un bărbat a sunat la 112 și a spus că a găsit, într-un stufăriș, cadavrul unui copil, aflat în stare de putrefacție. Au trecut aproximativ 3 luni de la dispariția lui Sebastian. 

În acest caz nu a fost deschis dosar penal, asta deși mama băiețelului a spus că Sebastian plecase la muncă la o stână, acolo unde s-a certat cu un angajat, care a fost văzut alergându-l pe câmp pe Sebastian. Părinții copilului au spus că el știa foarte bine zona. 

Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, a făcut mai multe declarații în acest caz, la Antena 3: ”Distanța la care a fost găsit copilașul, într-un stufăriș, este extrem de mare, la aproximativ 10-12 km de domiciliu. Particularitatea acelor stufărișuri din locul acela e că sunt extrem de dense. Temperaturile din acea perioadă (ianuarie 2021) au variat între îngheț și dezgheț, iar, din cauza asta, câinii de urmă ar fi putut să nu simtă cadavrul nici dacă ar fi trecut pe lângă el, pentru că mirosul s-ar fi schimbat. Astăzi, colegii de la 112 au primit un apel, la ora 12:45, în care un bărbat a sesizat că pe un câmp, între localitățile Mișca și Vânători, este un cadavru uman de mici dimensiuni aflat într-o stare avansată de putrefacție”. 

Polițiștii de la Investigații Criminale și procurorul criminalist se află la fața locului. ”Urmează să fie ridicat cadavrul, efectuată autopsia și tot ce trebuie procedural, pentru a fi identificat, fără urmă de tăgadă, cine este victima” a mai spus Claudia Iuga, care a precizat că vor fi necesare investigații suplimentare pentru că distanța de la locul dispariției, la locul în care a fost găsit băiețelul este foarte mare și trebuie verificat în ce condiții a ajuns acolo. 

Deși datele arată că ar fi micuțul Sebi, este important să fie stabilită exact identitatea cadavrului, după cum a precizat Claudia Iuga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel