Copil de 6 ani, MORT la Oradea. Ar fi căzut într-un cuțit în timp ce se juca

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Tragedie fără margini la Oradea. Un băiețel de șase ani a murit, după ce a fost înjunghiat în piept. Micuțul ar fi căzut într-un cuțit, în timp ce se juca.

Un băieţel în vârstă de șase ani din Oradea a murit, după ce a fost înjunghiat în piept. Mama a sunat la numărul unic de urgență 112 la sfârșitul acestei săptămâni și a povestit că băiatul ar fi căzut peste o masă pe care se afla un cuțit. 

Accidentul s-ar fi petrecut în timp ce băiatul se juca cu frații săi, a mai spus femeia, conform ebihoreanul.ro.

Copilul de șase ani a fost transportat de urgență la spital, unde însă, din păcate, s-a constatat decesul.

„Copilul a ajuns în stop cardio respirator, a fost resuscitat. Imediat după ce a ajuns, se bănuia că un vas mare a fost secţionat şi după o jumătate de oră a intrat din nou stop cardio respirator. Timp de o oră s-a încercat resuscitarea, dar nu s-a reuşit", a declarat duminică dr. Hadrian Borcea, şeful UPU - SMURD Bihor, pentru sursa citată.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Alin Leucea, sunt luate în calcul mai multe ipoteze. Printre acestea, și cea că băiețelul de șase ani ar fi fost înjunghiat accidental de un copil mai mare.

„Deocamdată nu s-a stabilit exact ce s-a întâmplat, dacă părinţii erau în încăpere ori erau ieşiţi. Există mai multe ipoteze, printre care şi că băieţelul a fost înjunghiat accidental de un copil mai mare, însă audierile vor continua, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat", a explicat prim-procurorul Parchetului Bihor, Alin Leucea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel