Copil de 5 ani, dat dispărut în Germania, a fost găsit la intrarea în România

FOTO: Politia de Frontiera
FOTO: Politia de Frontiera

Un minor în vârstă de 5 ani, dat dispărut în Germania, a fost găsit la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au identificat, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un minor cu cetăţenie germană, în vârstă de 5 ani, care figura în bazele de date ca fiind dispărut, alerta fiind introdusă de autorităţile din Germania, transmite Poliția de Frontieră, citată de Observator de Timiș.

”În data de 29 august, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, o femeie în vârstă de 53 de ani, cetățean sârb, care călătorea împreună cu nepotul de 5 ani, cetăţean german.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că minorul era semnalat ca fiind dispărut, alertă emisă de către autorităţile din Germania”, se arată în comunicatul menționat.

Ca urmare a celor constatate, minorul a fost încredinţat reprezentanţilor D.G.A.S.P.C. Timiș, urmând ca la finalizarea cazului să fie luate măsurile legale ce se impun.

Un alt minor, cetățean turc, în vârstă de 2 ani, a fost găsit de către polițiștii de frontieră la intrarea în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. Copilul era ascuns în portbagajului unei mașini conduse de un bărbat de 50 de ani, cu dublă cetățenie, turcă și germană.

Ciește și: Cetățeni străini, intrați ilegal în România, prinși la granița cu Ungaria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel