Copil de 4 ani, căzut pe geamul unui bloc de locuințe din Pitești

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Momente cumplite într-un cartier din Pitești după ce un copil de numai 4 ani a căzut pe geam. Mama sa era plecată la școală cu copilul mai mare. 

Un copil de numai 4 ani a căzut de la etajul unu al unui bloc de locuințe din Pitești. Tragedia s-a produs pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, au anunțat reprezentanții ISU Argeș. 

”Este vorba despre un copil de 4 ani care s-a lovit la cap în urma căderii de la etaj. Acesta a fost preluat conștient către echipajul SMURD și l-au transportat de urgență la spital”, se arată într-un comunicat de presă. 

Starea copilului s-a agravat

Copilul a fost preluat conștient de către un echipaj de ambulanță însă în drum spre spital starea acestuia s-a agravat. Băiatul a intrat în comă și a necesitat să fie intubat de medici. 

Medicii de la Spitalul de Pediatrie din Pitești încearcă acum să salveze viața copilului care este supus mai multor investigații de specialitate. 

Polițiștii au deschis o anchetă 

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui incident nefericit și continuă cercetările. Din primele informații se pare că mama copilului ar fi plecat cu fratele mai mare al acestuia la școală, relatează Antena 3. 

Copilul de 4 ani a rămas singur acasă și cel mai probabil a deschis geamul să se uite afară. Cel mic a căzut peste un cablu, iar mai apoi pe pământ. O vecină de la parterul blocului a auzit urletele de durere ale copilului și a mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. În scurt timp a sosit și mama acestuia care a sunat la urgențe. 

A căzut de pe geamul unui spital 

O tânără, în vârstă de 25 de ani, a căzut vineri seara pe geam dintr-un salon al Spitalului Municipal Târnăveni, județul Mureș. Autoritățile au deschis o anchetă în urma acestui incident și continuă cercetările. Femeia a murit pe loc în urma incidentului.

VEZI ȘI: O pacientă a murit după ce a căzut pe geam dintr-un salon al Spitalului Municipal Târnăveni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel