Copil de 11 ani, violat de trei minori cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani. Totul a fost filmat

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Un copil de 11 ani din Dâmbovița a fost violat de trei adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani.

Trei minori cu vârste între 14 şi 17 ani dintr-o localitate din Dâmboviţa au fost reţinuţi sâmbătă sub acuzaţiile de pornografie infantilă, viol şi complicitate la viol. Victima este un copil de 11 ani. Cei trei ar fi filmat totul, iar imaginile au fost distribuite mai multor persoane.

"În cauză s-a reținut faptul că, la data de 02.01.2021, doi dintre inculpați, prin exercitarea de acte de violență fizică asupra unei persoane vătămate minore, au forțat-o să întrețină raporturi sexuale cu aceștia, în timp ce al treilea inculpat a produs un material video reprezentând actul sexual, pe care ulterior l-a distribuit prin intermediul unei aplicații telefonice.", precizează DIICOT într-un comunicat.

Sâmbătă, 9 ianuarie, procurorii DIICOT din cadrul Biroului Teritorial Dâmbovița împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie. Cei trei inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel