Copil de 11 ani din Mediaș, dispărut de acasă. Cei care care pot oferi detalii să sune la 112

Sursă foto: Poliția Română
Sursă foto: Poliția Română

Un copil de 11 ani din municipiul Mediaș a dispărut de acasă. Polițiștii cer ajutorul oamenilor.

Poliţiştii sibieni anunţă, sâmbătă dimineaţa, că sunt în căutarea unui minor în vârstă de 11 ani, din municipiul Mediaş, care a plecat de la domiciliu, vineri seara, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni, transmite Agerpres.

"La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, fiul său, DRAGOŞ MARIUS RAUL, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaş, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni", informează un comunicat transmis de IPJ Sibiu.

Semnalmentele minorului dispărut sunt înălţime 145 centimetri, greutate 49 de kilograme, ochi albaştri, păr brunet. "În momentul plecării, minorul purta o geacă din tercot de culoare verde cu glugă de culoare albastru, pantaloni tip sport de culoare gri şi încălţăminte tip sport de culoare alb. Semne particulare: minorul prezintă o cicatrice pe obrazul drept", menţionează comunicatul IPJ Sibiu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel