Copil de 10 ani, lovit pe trecerea de pietoni la Bârlad

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un copil de 10 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, la Bârlad, în județul Vaslui.

Un copil în vârstă de zece ani a fost lovit, duminică, de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiul Bârlad, victima fiind transportată la spital, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

„Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus pe strada Vasile Pârvan din municipiul Bârlad de o femeie în vârstă de 53 ani (...) ar fi acroşat un pieton, în vârstă de 10 ani, din aceeaşi localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Victima a fost transportată la spitalul 'Sfânta Maria' din municipiul Iaşi pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un grav accident rutier s-a produs, duminică, pe autostrada A1

O mașină oprită pe autostrada A1, după ce unui pasager i s-a făcut rău, a fost izbită de un TIR. Trei persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD. Accidentul s-a produs pe autostrada A1, duminică după-amiază, la limita județelor Arad cu Timiș. O mașină oprită pe banda de urgență, după ce unei persoane i s-a făcut rău din cauza unor probleme cardiace, a fost lovită de un TIR. A fost chemat și un elicopter SMURD, pentru a prelua victima cu probleme cardiace.

Din primele evaluări, în urma accidentului sunt trei victime, potrivit IPJ Arad. Un bărbat a rămas încarcerat, dar a fost scos din autoturism conștient. „În după-amiaza zilei de duminică, pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la km 523, calea 1, sens de mers Arad-Timișoara, a avut loc un accident rutier. Un TIR condus de un cetățean turc de 45 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism în care se găseau doi bărbați, de 48 de ani (Timișoara) și 77 de ani (Teleorman) și o femeie de 45 de ani (Timișoara)”, a transmis IPJ Arad. În urma impactului, persoanele din autoturism au fost transportate la spital, rănite.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii vehiculelor nu consumase alcool, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel