Copil de 1 an din Brăila, în comă după ce a fost bătut de propria mamă timp de câteva luni

Copil de 1 an din Brăila, în comă după ce a fost bătut de propria mamă timp de câteva luni / Foto: Pixabay
Copil de 1 an din Brăila, în comă după ce a fost bătut de propria mamă timp de câteva luni / Foto: Pixabay

Un copil în vârstă de un an din Brăila este în comă la spital după ce a fost bătut de propria mamă timp de câteva luni.

Caz șocant la Brăila. Un copil de doar 1 an și 2 luni se luptă între viață și moarte după ce ar fi fost bătut crunt de propria mamă, transmite Realitatea Plus. Se pare că micuțul a fost bătut în mod repetat mai multe luni la rând, iar în urma loviturilor acesta a intrat în comă Glasgow III.

VEZI ȘI: Mama gemenelor înjunghiate de propriul tată, în Roman, scrisoare cutremurătoare. Scene terifiante, din ziua crimei. Semnalele pe care le-a dat bărbatul

„S-a constatat urmare cercetărilor efectuate în cauză că, în perioada septembrie – 2 noiembrie, inculpata a pus în primejdie gravă viaţa copilului prin exercitarea unor acţiuni dar şi inacţiuni - loviri cu palma în zona corpului, cu palma puternic în zona capului, respective în zona cefei, acţiuni de smucire, zdruncinare puternică, lăsarea copilului singur în casă în patul adulţilor care nu avea grilaj de protecţie corespunzător unui copil de un an şi două luni care nu mergea ci doar se deplasa sprijinindu-se în mâini şi picioare, context în care acesta cădea din pat şi se lovea cu capul de pardoseala din beton acoperită cu mochetă, neacordarea îngrijirilor corespunzătoare din momentul în care a observat că minorul se simţea rău, refuzul acesteia de a solicita ajutorul cadrelor medicale (solicitare ambulanţă, contactare medic de familie etc.) aceste ultime acţiuni fiind efectuate de către concubinul său la observarea atitudinii sale pasive, care au condus la starea critică a copilului”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Ce șanse de supraviețuire are micuțul

Medicii spun că şansele de supravieţuire ale copilului sunt aproape inexistente.

„Informaţiile transmise de către personalul medical din cadrul instituţiei spitaliceşti, care are în grijă minorul, au arătat că şansele de supravieţuire ale copilului sunt aproape inexistente, prognosticul fiind rezervat întrucât creierul nu răspunde la stimuli”, se mai arată în comunicat.

Femeia a fost reţinută iniţială pentru 24 de ore, iar duminică a fost arestat preventiv prin decizia Tribunalul Brăila pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel