Copil, bătut de un coleg la grădiniţă. "A vrut să mă omoare"

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un băiat în vârstă de 6 ani a fost bătut de un coleg într-o grădiniţă din Ploieşti. 

Părinții spun că nu este prima dată când copilul respectiv este agresiv și că de-a lungul ultimilor ani s-au plâns în repetate rânduri de faptul că le-a bătut copiii. După ce copilul său a fost strâns de gât și dat cu capul de parchet, unul din părinți a luat atitudine și a formulat plângere la poliție.

“A vrut să mă omoare și m-a strâns de gât până m-a lăsat fără aer”, spune un părinte că i-a povestit băiatul său. A vorbit imediat cu tatăl copilului agresiv și cu educatoarea, în prezența copiilor, și așa au aflat că se jucau de-a hoții de mașini, când copilul agresiv l-a pus la pământ pe celălalt și l-a strâns de gât, strigând “te omor”, o joacă ce ar fi putut avea un final tragic. Educatoarea i-a spus tatălui că a văzut incidentul și l-a oprit pe copil din a-l strangula pe colegul său. Acum, însă, copilul nu mai vrea să meargă la grădiniță, fiindu-i teamă că va fi iar rănit de coleg.

“În cauză s-a întocmit un dosar cu privire la comiterea infracțiunii de neglijență în serviciu față de reprezentanții unității școlare, iar în continuare se efectuează cercetări de către polițiști”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova pentru ziarul Incomod.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel